Kontakt

Neovisno tome imate li pitanja o proizvodima, trebate li ponudu, tražite li dokumentaciju ili želite naručiti rezervne dijelove - timovi profesionalaca kod proizvođača marki MAICO uvijek su Vam na raspolaganju!

 

U tvrtki MAICO imate stručne partnere za kontakt koji će Vam rado pomoći prije, za vrijeme i nakon kupnje proizvoda.

Natrag

Članak 1. Uvod

Internetske stranice MAICO ponuda su društva Maico Elektroapparate-Fabrik GmbH (u nastavku: „MAICO“). MAICO obavještava kupce i zainteresirane osobe na svojim internetskim stranicama o proizvodima kao što su ventilatori i tehnologija ventilacije. Zaštita osobnih podataka tijekom njihovog prikupljanja, njihove obrade i njihove uporabe za vrijeme posjeta na internetskim stranicama MAICO vrlo nam je važna. Prikupljanje, obrada i uporaba podataka obavlja se isključivo u skladu sa zakonskim propisima, kako je to npr. propisano Saveznim zakonom o zaštiti podataka (BDSG) ili Zakonom o elektroničkim informacijskim i komunikacijskim uslugama (TMG). Internetske stranice MAICO u skladu su s propisima o zaštiti podataka. To Vama kao korisniku ovih internetskih stranica daje sigurnost da se poštuju i čuvaju Vaša osobna prava i pravo na informativno samoodređenje. Sljedećom izjavom želimo Vas detaljno obavijestiti o upravljanju Vašim podacima.

Članak 2. Prikupljanje i obrada podataka, uporaba osobnih podataka

(1) Možete posjetiti internetske stranice MAICO bez navođenja osobnih podataka. MAICO se stalno trudi poboljšati i ažurirati informativnu ponudu za kupce i zainteresirane osobe na svojim internetskim stranicama kako bi time povećao atraktivnost ponude. U tu se svrhu pri svakom pristupu internetskim stranicama MAICO pozivanjem internetskih stranica spremaju podaci (posjetitelji, uporaba, porijeklo i tehnologija interneta) koji se ne pripisuju fizičkoj osobi i isključivo služe u interne i statističke svrhe tvrtke MAICO (u nastavku: „podaci o posjetitelju“).

(2) MAICO primjenjuje takozvane kolačiće za uporabu određenih funkcija i za poboljšanje atraktivnosti svojih internetskih stranica. Pri tome se radi o tekstualnim datotekama koje se spremaju na Vaše računalo. Većina kolačića koje primjenjuje MAICO ponovno se briše s tvrdog diska nakon završetka sesije preglednika (takozvani kolačići za sesiju). Drugi kolačići ostaju na računalu i omogućuju tvrtki MAICO da ponovno prepozna Vaše računalo pri sljedećem posjetu (takozvani trajni kolačići). Međutim, možete tako namjestiti svoj preglednik da Vas obavještava o postavljanju kolačića, da od slučaja do slučaja odlučujete o njihovom prihvaćanju ili da u načelu možete isključiti prihvaćanje kolačića. U slučaju neprihvaćanja kolačića može biti ograničena funkcionalnost internetskih stranica tvrtke MAICO.

(3) Pri posjetu internetskih stranica tvrtke MAICO primjenom softvera za analizu interneta skupljaju se i pohranjuju podaci u anonimnom obliku u svrhu oglašavanja i optimizacije. MAICO u anonimnom obliku izrađuje profile korisnika na temelju prikupljenih podataka o posjetiteljima i u svrhu oglašavanja, istraživanja tržišta i poboljšanja atraktivnosti informativne ponude tvrtke MAICO. Na taj način nije moguće zaključiti o kojoj se osobi radi. Na internetskim serverima tvrtke MAICO ne spremaju se IP adrese ili drugi osobni podaci. Podaci o posjetiteljima ne prosljeđuju se trećim osobama.

(4) Na našim internetskim stranicama primjenjuje se servis za analizu interneta Piwik. Piwik je softver s otvorenim kodom koji analizira pristupe posjetitelja internetskih stranica. Analiza se obavlja kolačićima, odnosno tekstualnim datotekama. Kolačići prikupljaju informacije o uporabi naše internetske stranice. One se spremaju na server servisa Piwik u Njemačkoj. Prije toga se Vaša IP adresa anonimizira. Međutim, imate mogućnost spriječiti da se kolačići servisa Piwik spremaju na Vaše računalo. U tu svrhu možete odgovarajuće izmijeniti postavke u svojem internetskom pregledniku. To može dovesti do toga da ne možete u cijelom opsegu upotrebljavati našu internetsku stranicu.

(5) Imena, adrese, telefonski brojevi, adrese e-pošte ili drugi podaci za kontakt (u nastavku: „osobni podaci“) ne prikupljaju se, osim ako sami dobrovoljno pružite te podatke, kao što se to događa npr. u okviru željenog upita za ponudu, pri pretplati za bilten, pri izradi ventilacijsko-tehničke analize, pri internetskoj prijavi za stručne seminare, pri prijavi za slanje pošte ili pri upitu za slanje dokumentacije o proizvodima. Inače upućujemo na članak 5. ove izjave što se tiče brisanja podataka i opoziva suglasnosti.

(6) Ako ste tvrtki MAICO stavili na raspolaganje osobne podatke o informacijskom sustavu, MAICO će ih upotrebljavati isključivo u svrhu ispunjavanja Vaših želja i upita. MAICO će posebno upotrijebiti Vaše podatke za slanje traženih informacija (telefonski, e-poštom ili običnom poštom). Ako ste naveli svoju adresu e-pošte i druge podatke za kontakt, MAICO će Vam poslati odgovarajuće tražene informacije. Vaši navedeni podaci spremaju se u datoteku ili program za e-poštu i upotrebljavaju se za slanje traženih informacija. Ako ste tvrtki MAICO poslali upit preko odgovarajuće informativne stranice, MAICO će ga proslijediti odgovarajućoj osobi za kontakt. Pojedinačno se za sljedeće usluge i funkcije prikupljanju i obrađuju sljedeći osobni podaci:

  • Registracija za pretplatu na bilten tvrtke MAICO: titula, ime, prezime, tvrtka, adresa, poštanski broj, mjesto, adresa e-pošte
  • Prijava za slanje pošte: tvrtka, titula, prezime, ime, ulica/br., poštanski broj/mjesto, telefon, telefaks, adresa e-pošte
  • Izrada upita za ponudu: tvrtka, odjel, ime, prezime, ulica i kućni broj, poštanski broj, mjesto, država, adresa e-pošte, telefon i telefaks.
  • Zahtjev za dokumentaciju o proizvodima: titula, ime, prezime, ulica/br., poštanski broj/mjesto, telefon, telefaks, e-pošta i odgovarajuće stručno područje od interesa o kojemu se trebaju poslati informacije
  • Internetska prijava o stručnim seminarima/webinarima: tvrtka, ulica/br., poštanski broj/mjesto, telefon, telefaks, adresa e-pošte, prezime i ime sudionika
  • Izrada ventilacijsko-tehničke analize: podaci o objektu (ulica/br., poštanski broj/mjesto), referent, naziv tvrtke, adresa tvrtke
  • Pretraživanje zastupnika: poštanski broj

Članak 3. Prosljeđivanje osobnih podataka

Povjerljivost Vaših osobnih podataka u svako je vrijeme sačuvana. Prosljeđivanje, prodaja ili druga predaja osobnih podataka trećim osobama je isključena, osim ako je MAICO zakonski ili sudskom odlukom obvezan proslijediti ih ili je prosljeđivanje potrebno u slučaju napada na IT infrastrukturu tvrtke MAICO u svrhu pravnog i kaznenog gonjenja.

Članak 4. Napomena o sigurnosti

(1) MAICO se trudi poduzeti sve potrebne tehničke i organizacijske sigurnosne mjere kako bi Vaše podatke spremio na takav način da ne budu dostupni trećim osobama ili javnosti. Ako želite e-poštom s nama stupiti u kontakt, ističemo da nije zajamčena povjerljivost prenesenih informacija. Sadržaj e-pošte mogu vidjeti treće osobe. Stoga preporučujemo da nam povjerljive informacije šaljete isključivo običnom poštom.

(2) Naša internetska ponuda sadrži poveznice na druge internetske stranice. Nemamo utjecaj na to pridržavaju li se njihovi vlasnici odredbi o zaštiti podataka.

Članak 5. Pravo obavještavanja, opoziva i brisanja

(1) Možete u svako vrijeme opozvati svoju suglasnost u okviru pretplate na bilten, što stupa na snagu u budućnosti, tako da unesete svoju adresu e-pošte u polje za odjavu na internetskoj stranici Odjava za bilten.

(2) Inače imate pravo na besplatno obavještavanje od tvrtke MAICO o svojim spremljenim podacima i po potrebi pravo na ispravak, blokadu ili brisanje tih podataka. U tu se svrhu obratite osobi za kontakt za zaštitu podataka.

Članak 6. Osoba za kontakt za zaštitu podataka

U slučaju pitanja o prikupljanju, obradi ili uporabi osobnih podataka, pri obavještavanju, ispravku, blokadi ili brisanju podataka i opozivu dane suglasnosti obratite se na:

Maico Elektroapparate-Fabrik GmbH
gosp. Harald Bantle
Steinbeisstr. 20
78056 Villingen-Schwenningen
Tel. 07720/694-273
Faks 07720/ 694-320
E-pošta Datenschutz(at)maico.de

 

Verzija od 11.01.2016.

Blok za zabilješke
Upit
Usporedba proizvoda
Blok za zabilješke nudi mogućnost da na jednom mjestu skupljate sve proizvode koje želite. Blok za zabilješke može mijenjati kako to želite. Možete promijeniti količinu i poziciju proizvoda, ponovno promijeniti stranicu proizvoda, podatkovne preuzeti listove proizvoda, izbrisati pozicije i proizvode i označiti ih kao opciju. Blok za zabilješke možete spremiti na lokalno računalo i kasnije ponovno pozvati za dodatne izmjene. S završenim blokom za zabilješke možete preuzeti tekstove za javni natječaj svih spremljenih proizvoda, izraditi upit ili usporediti proizvode.
Sortiraj Tip proizvoda Naziv Br. art. PDF Asortiman Kataloška cijena * (EUR) Količina Opcija Ukupni bruto iznos (EUR)
Na bloku za zabilješke nema proizvoda
Spremi blok za zabilješke na lokalno računalo
Učitaj bloka za zabilješke s lokalnog računala

Pretraživanje

Ovdje možete pretraživati proizvode, dokumente, stranice sa sadržajima itd

Naša web stranica koristi "cookies" kako bi Vam pružili optimalnu uslugu. Slažem se

Impresum Zaštita podataka