„Što možemo učiniti za Vas?“

Kao proizvođač marki tvrtka MAICO već puno godina nudi savjetovanje kupaca i sveobuhvatne, stručne usluge.
Nudimo sljedeće: Telefonske razgovore o tehničkim problemima, razradu prijedloga rješenja za specifične uporabe za ventilacijsko-tehničke zadatke, razradu ponuda/projekata i puno više.

Seminare/Webinare
Wissen ist der Schlüssel zu Erfolg

Informationen zu unserem umfassenden Seminar-Programm finden Sie hier:

Biblioteka CAD-datoteka

Biblioteka 3D CAD-datoteka tvrtke MAICO

CAD-podaci osiguravaju neophodne informacije projektantima i inženjerima. Tvrtka MAICO pruža podršku pri svakodnevnom radu tako što stavlja na raspolaganje materijale s podacima o svojim mnogobrojnim rješenjima ventilacije.

Nudimo mnogobrojne aksijalne, radijalne, kanalne, cijevne i krovne ventilatore te mnogobrojne komponente u pristupačnim formatima kao što su dxf, dwg, step ili igs.

Napomena:

Crteži u formatu 3D CAD uključuju samo vanjske dimenzije koje su navedene na crtežima s dimenzijama proizvoda. Sve druge dimenzije možda nisu u skladu s mjerilom. Dimenzije u CAD-podacima nisu obvezujuće.
Obvezujuće dimenzije trebate zatražiti izravno od tvrtke MAICO.

Ventilacija škole

MAICO donosi svježi zrak u školu

Onaj tko želi puno postići, uvijek mora duboko udahnuti! Zdravi zrak neophodan je za optimalne uvjete učenja i poduke. Naše posebne tehnologije ventilacije škole s dodatno razvijenim sustavima ventilacije za usis i odsis zraka iz učionica i školskih prostorija omogućuju izvrsna postignuća učenika i učitelja.

Svježi zrak značajno doprinosi zdravom življenju. Posebno u prostorijama u kojima se istodobno zadržava više osoba mora se stalno obnavljati količina kisika. Prije svega ako se samo povremeno, npr. u vremenu stanke, ventiliraju otvaranjem prostora, kisik se vrlo brzo pretvara u CO2. Posljedice su povećane količine CO2 u zraku u prostoriji oslabljena koncentracija, umor i česta glavobolja. Kako biste svaki dan bili zdravi i zadržali koncentraciju na složene sadržaje za učenje, trebate svježi i zdravi zrak u svim prostorijama. Bilo da se radi o učionici ili zbornici, školskoj kuhinji ili toaletu - učinkovita ventilacija omogućuje optimalne uvjete učenja i poduke!

Detaljne informacije o temi ventilacije škole možete saznati ovdje.

Blok za zabilješke
Upit
Usporedba proizvoda
Blok za zabilješke nudi mogućnost da na jednom mjestu skupljate sve proizvode koje želite. Blok za zabilješke može mijenjati kako to želite. Možete promijeniti količinu i poziciju proizvoda, ponovno promijeniti stranicu proizvoda, podatkovne preuzeti listove proizvoda, izbrisati pozicije i proizvode i označiti ih kao opciju. Blok za zabilješke možete spremiti na lokalno računalo i kasnije ponovno pozvati za dodatne izmjene. S završenim blokom za zabilješke možete preuzeti tekstove za javni natječaj svih spremljenih proizvoda, izraditi upit ili usporediti proizvode.
Sortiraj Tip proizvoda Naziv Br. art. PDF Asortiman Kataloška cijena * (EUR) Količina Opcija Ukupni bruto iznos (EUR)
Na bloku za zabilješke nema proizvoda
Spremi blok za zabilješke na lokalno računalo
Učitaj bloka za zabilješke s lokalnog računala

Pretraživanje

Ovdje možete pretraživati proizvode, dokumente, stranice sa sadržajima itd

Naša web stranica koristi "cookies" kako bi Vam pružili optimalnu uslugu. Uz daljnje surfanje na ovoj stranici pristajete na korištenje "cookies".

Impresum Zaštita podataka